Voyager Digital anunță cardul de debit criptografic care oferă recompense de 9%.

Platforma și schimbul de criptomonede Voyager Digital a anunțat un nou card de debit Mastercard bazat pe moneda stabilă USD Coin (USDC).

Un nou participant în ceea ce devine un domeniu din ce în ce mai aglomerat al cardurilor de debit bitcoin și cripto, Voyager Debit Mastercard va plăti până la 9% recompense anuale deținătorilor de carduri. Acestea sunt plătite lunar. Preînscrierea s-a deschis pe 16 noiembrie.

Membrii programului de fidelitate Voyager pot câștiga până la 10,5%, în funcție de nivelul lor, împreună cu cripto-back la achizițiile cu cardul de debit. În plus, Voyager a oferit titularilor de conturi recompense de până la 12% pentru că dețin în portofel 30 din cele 60 de criptomonede acceptate de companie în noiembrie. Tokenul Voyager oferă 7%, Bitcoin 5,75%, Ether 4,6% și Dogecoin 2%.

Concurenții în domeniul cardurilor de debit cripto includ acum Binance, BitPay, BlockCard, BlockFi, Coinbase, Coinzoom, Cryptopay, Gemini, Monolith și Wirex.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Într-un comunicat , CEO-ul Voyager Steve Ehrlich a spus:

„Prin baza cardului nostru de debit pe moneda USD (USDC), o monedă stabilă la un preț de 1 la 1 pentru un dolar american, oferim clienților o modalitate previzibilă și plină de satisfacții de a păstra și de a converti cu ușurință criptomonede pentru plăți, oferind în același timp loialitatea Voyager. Membrii programului recompense suplimentare.”

Caracteristicile nu includ taxe anuale și nicio cerință de a bloca fonduri pentru a câștiga recompense. Cardurile vin cu un cont și un număr de rutare, permițând depozitele directe, care sunt convertite automat în USDC.

Voyager a anunțat o creștere rapidă, numărul de conturi finanțate crescând de la 43.000 în ziua de Anul Nou la un milion din 10 noiembrie. De asemenea, a anunțat că a depășit 2,7 milioane de utilizatori verificați.

A fost un an bun pentru firmă, care a devenit publică în septembrie, listată la Bursa de Valori din Toronto sub numele de VOYG. De asemenea, a adăugat mai multe parteneriate sportive, inclusiv contracte de ambasador al mărcii cu starul NFL Rob Gronkowski. Altele includ oferte cu starul NBA Tracy Mcgrady și membrul NFL Hall-of-Faulk, Marshall Faulk și o sponsorizare a pilotului NASCAR Landon Cassill – pe a cărui mașină a pus un autocolant Shiba Inu.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.