Shiba Inu se lansează pe piața metaverse

Echipa SHIB a anunțat că își extinde ecosistemul prin introducerea de terenuri, un sistem de cozi și multe altele în terenul virtual. Această dezvoltare le permite deținătorilor de SHIB să-și cumpere teren și să devină parte din Metaverse cu tematică câinelui.

Ce este în Shiberse?

Echipa și-a numit Metaverse un „Shiberse”, pe măsură ce faza timpurie a dezvoltării continuă. Ei vor renunța la numele exact pentru el până la sfârșitul acestei luni. Tokenul SHIB a scăzut câteva cifre pentru a explica creșterea rapidă cu un interes enorm din partea companiilor mici și mari în Metaverse.

Numai în 2020, Metaverse a valorat aproximativ 478,7 miliarde de dolari. Este aproximativ aceeași dimensiune ca întreaga industrie a serviciilor la domiciliu numai din Statele Unite! citește SHIB Blog.

Cele mai mari platforme Metaverse care au optat pentru introducerea imobiliare virtuale sunt Sandbox și Decentraland. Cu toate acestea, echipa SHIB înțelege potențialul, extinderea și evoluția performantă pe care Metavese le poate aduce comunității. De aceea, SHIB a anunțat Shiba „LANDS”, care va fi disponibil pentru cumpărare/licitație foarte curând.

Cine poate cumpăra Pământ în Shiberse?

Cu toate acestea, blogul a explicat că ar exista un sistem de coadă pentru licitarea proprietăților, iar deținătorii de $Leash vor avea prima prioritate.

„Această coadă permite exclusivitate, solicitând părților interesate să dețină „$LEASH”, care oferă prioritate și acces exclusiv la această primă fază de vânzare a terenurilor din Metaverse. Pe lângă coadă, am lucrat și la un sistem anti-dumping pentru a proteja deținătorii de $LEASH. Terenurile rămase se vor debloca apoi și vor deveni disponibile pentru public după finalizarea acestui proces exclusiv de vânzare.”

Echipa SHIB a explicat că sistemul de coadă va fi conceput special pentru evenimentul de vânzări Shiba Land.

DYOR – Do Your Own Research! Nu uitati sa va documentati cat mai bine si sa invetiti in cunostinta de cauza.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.