Rețeaua Swingby trece la DAO

La începutul zilei de astăzi, Swingby Network și-a anunțat tranziția oficială la un DAO. Tranziția are loc chiar în momentul în care lansarea celei mai recente dezvoltări – Skypools se pregătește să intre în funcțiune. Implementarea platformei Skypools, împreună cu schimbul existent pe lanț încrucișat BTC și ERC20 – Skybridge, reprezintă următorul pas pentru extinderea capacității de schimb pe lanț încrucișat pentru a include toate jetoanele ERC20 cu BTC și forme înfășurate.

Viziunea și ideea unei rețele în care persoanele fizice să poată face schimb de BTC în și din forme înfășurate și apoi, în cele din urmă, în ETH și în orice token din rețeaua ERC20, a fost începută cu ani în urmă, când echipa a lansat Skybridge. Timp de mai mulți ani, proiectul a fost condus eficient, dar a cunoscut dificultăți admise în cadrul conducerii echipei pe parcursul ultimului an. Trecerea la un DAO a fost decisă pentru a duce mai departe platforma inovatoare de tip cross-chain fără custodie, în condițiile în care dezvoltarea către Skypools a fost o viziune a echipei stabilită de mult timp.

Puteti investi in Swingby prin https://cutt.ly/tokero

Mai multe despre rețeaua Swingby și schimbul între lanțuri

Swingby a evoluat într-un DAO, ceea ce înseamnă că proprietatea nu aparține unei singure entități sau persoane, ci a fost transmisă rețelei de calculatoare, unde oricine poate interacționa pe metanodele sale în calitate de validatori sau utilizatori ai platformei. Proiectele DAO au devenit din ce în ce mai populare în ultimele câteva luni. Dorința oricărei companii sau echipe originale de a plasa un proiect într-o structură DAO exprimă și permite imediat implicarea comunității de deținători de token-uri pentru a decide asupra deciziilor legate de comunitate, adesea, dar nu întotdeauna stabilite în prealabil.

Proiectul Swingby a început cu prima sa dezvoltare, Skybridge cross-chain swap, care a permis efectiv schimbul între BTC și WBTC pe EVM (Ethereum), precum și pe BTCB (BTC-pegged Binance). Ceea ce face ca produsul să fie unic, este capacitatea utilizatorilor de a face swap cu absența unui intermediar sau a unor custozi asupra activelor în orice moment. Token-urile sunt puse în comun pe platformă, iar tranzacțiile se fac din portofel în portofel, astfel încât utilizatorii nu renunță niciodată la posesia activelor lor în favoarea unei terțe părți.

Cum a avansat Skypools Skybridge și a făcut un pas mai aproape de a deveni un DAO

Echipa de dezvoltare s-a bazat pe stiva de protocoale Skybridge pentru a forma Skypools, care, în cele din urmă, va permite rețelei Swingby să interacționeze cu contractele inteligente și să schimbe efectiv formele învelite și neînvelite de Bitcoin în jetoane ERC20 și viceversa. Același concept de bază de necustodie, gratuitate, simplitate și omniprezență a fost implementat în proiectarea rețelei. Utilizatorii platformei au putut astfel să facă schimb între cele mai tranzacționate rețele de criptomonede – Bitcoin și ETH, fără un intermediar și fără a fi vreodată preocupați de fluctuațiile de preț care rezultă din schimbul pe mai multe lanțuri care, în mod tradițional, apelează la mai multe burse și platforme de tranzacționare pentru a executa funcționarea schimburilor. Metanodele din rețeaua Swingby pot semna tranzacții care declanșează funcții de contract inteligent odată ce se ajunge la un consens.

O altă caracteristică unică de proiectare a rețelei Swingby este reprezentată de validatorii de noduri independenți. Această implicație de proiectare creează o securitate sporită în rețea, un anumit aspect pozitiv având în vedere evoluția proiectului într-un DAO. Ceea ce înseamnă că schimburile în rețeaua Swingby trebuie să fie validate în sistemul POS de către noduri în mod independent înainte de a se putea conveni și de a se ajunge la un consens în rețea. În cazul în care vreun nod rău intenționat încearcă să interacționeze în rețea, această caracteristică permite identificarea și răspunsul pentru a asigura protecția și securitatea.

Ce se poate aștepta de la Swingby?

Ca parte a proiectului care intră în faza DAO, Swingby va fi deținut și condus de comunitate. Stimulentul de a utiliza schimbul unic între lanțuri ar putea crește cu siguranță odată cu entuziasmul de a fi deținut de comunitate. Sunt așteptate mai multe anunțuri pe măsură ce proiectul Skypools intră în desfășurare.

Știri și informații pot fi obținute de pe canalele sociale și telegrame Swingby. În prezent, utilizatorii platformei pot face schimb cu protocolul fundamental de schimb Skybridge pe platforma de schimb Swingby, tot fără a fi nevoie să treacă vreodată printr-un intermediar sau să renunțe la custodia activelor individuale de criptomonede. Lansarea proiectului Skypools urmează să se desfășoare în câteva zile, cu funcții extinse de bridge și de schimb.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.