TOP 4 proiecte crypto subevaluate de tip play-to-earn de urmărit în 2022

Industria cripto s-a diversificat destul de mult în ultimii ani. Play-to-earn și NFT-urile sunt probabil două domenii care oferă entuziasmul atât de necesar în industrie. Din acest motiv, majoritatea investitorilor sunt dornici să deblocheze valoare în aceste două domenii. Iată de ce P2E este popular:

  • Play-to-Earn este o zonă relativ nouă, cu un potențial exemplar

  • Mai multe proiecte P2E au oferit deja profituri uriașe pentru investitori

  • Sectorul play-to-earn este în mare parte împletit cu nebunia în creștere a NFT.

Fiind o industrie nouă, proiectele subevaluate în P2E sunt destul de diverse. Am decis să creăm mai jos o listă de top 4 pentru a vă oferi câteva idei de investiții:

WAM App (WAM)

Platforma românească WAM, fondată la Cluj, este prima platformă de jocuri hyper-casual care integrează tehnologia blockchain, și s-a bucurat de o popularitate deosebită având peste 4,8 milioane de jucători.

WAM oferă numeroase jocuri din categoria casual şi hyper casual, iar utilizatorii pot concura pentru a castiga premii crypto, sub forma de NFT si WAM token. Utilizatorii au mai multe oportunități pentru a câștiga pe WAM: crearea de jocuri, marketing, închirierea jocurilor și participarea la turnee.

Kara Star (KARA)

Kara Star (KARA) este un joc de tip play-to-earn care vine și cu componente metaverse. Există două aspecte cheie ale jocului. Primul este Kara. Acestea sunt animale de companie bazate pe NFT din joc.

Există și teren virtual. Aici locuiește Kara. Scopul jucătorilor este să-și dezvolte Kara și să se lupte cu alți utilizatori pentru recompense. KARA este deja listată pe Kucoin și Binance.

Crypto Golf Impact

După cum sugerează și numele, Crypto Golf Impact este primul joc de golf de tip play-to-earn bazat pe mobil. Este relativ nou, fiind lansat la începutul acestei luni. Jocul permite utilizatorilor să câștige recompense majore concurând în turnee importante. De asemenea, oferă un univers de joc foarte real. Jocul are potențialul de a deveni un mare succes anul acesta.

Aqua Farm

Aqua Farm este un viitor joc de rol P2E construit pe rețeaua Polygon. Jocul este de așteptat să fie lansat la sfârșitul acestei luni. Jocul plin de aventură este conceput pentru a oferi o experiență cu adevărat captivantă și este complet integrat cu o piață NFT. Dacă sunteți în căutarea unui potențial pozitiv real, acesta ar fi un joc grozav de păstrat pe lista dvs. de urmărire.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.