Prețul Bitcoin a depășit miercuri pragul de 30.000 dolari, a doua oară în 2023

Prețul Bitcoin a depășit, miercuri seara, pragul de 30.000 de dolari, pentru a doua oară în anul 2023.

Conform cotațiilor afișate de Coindesk, BTC a ajuns la prețul de 30.145 de dolari și 80 de cenți, miercuri, în jurul orei 20.00. Apoi a atins un vârf de 30.738 de dolari, după care a mai scăzut puțin, menținându-se, însă, în jurul valorii de 30.000 de dolari.

Aceasta a fost a doua oară când cea mai valoroasă criptomonedă a atins pragul de 30.000 de dolari în anul 2023. Pe 11 aprilie 2023 Bitcoin reușise același lucru.

BTC a avut vârful său istoric în 11 noiembrie 2021, când a ajuns la un preț de aproape 68.000 de dolari.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.